Over ons

Wij begeleiden, tekenen, plaatsen horeca keukens maar ook de keukens in zorginstellingen, pantry's in bedrijfsgebouwen en scholen.

Deadline halen?

IT'S A PIECE OF CAD

Kwaliteit

Zonder kwaliteit geen bestaansrecht. Wij zijn trots op de vele langdurige samenwerkingen met gerenomeerde bedrijven.

Toekomstgericht

Wij investeren in nieuwe (teken)technieken zodat bedrijven zich focussen op hun core business.

Betrouwbaar

Wij hechten waarde aan afspraak is afspraak. Een eigenschap die wij ook van onze opdrachtgevers verwachten.

Flexibel

Wij denken graag mee en doen daar waar nodig een stapje extra of opzij. Ons motto: In overleg zijn er altijd oplossingen te vinden.

PROJECT MET DEADLINE? 

Na uw overdracht pakken wij het project op, van start tekenwerk tot en met de oplevering, en alles wat er tussen zit. Wij kunnen ook een gedeelte van deze werkzaamheden voor u uitvoeren.

Ja, ik wil geholpen worden!

Zoals: inmeten, plantekeningen in 2D of 3D en aansluittekeningen, bouwvergaderingen, aansturen van alle leveringen, alsmede het aansturen van uw montage ploeg en de montage ploegen van derden.

We kunnen ook de montage voor u verzorgen.Daarnaast kunnen wij voor u de offertes aanvragen, budgetbewaking en factuurcontroles uitvoeren.Hebben wij uw belangstelling gewekt, neem dan contact op voor een oriënterend gesprek.

Team work makes the dream work

Ons team

René Leusen

CAD tekenaar / Keuken monteur / Project begeleider / Eigenaar I.P.C. sinds 2008

Leila Leusen

Als ondernemer en moeder weet ik zelf dat de balans tussen werk en privé belangrijk is. Mijn ervaring is dat het aanbrengen van structuur tijdens de opstart een uitdaging is. Eenmaal up and running is het een kwestie van bijhouden.